Jdi na obsah Jdi na menu
 








Deloni trénovali na vodě  



Poslední krok je nejtěžší

Deloni rok co rok šplhají o stupínek výš. Poprvé za tříleté působení se dočkali účásti ve finále. Kde po dramatické bitvě, kdy každou chvíli táhl pilkou někdo jiný, zvítězil tým Harcov Red Eyes 7:6. Pro Deloni zbyla pouze stříbrná medaile.


Deloni postoupili po náročném zápase do finále 14. 5. 2008 od 21:45


Poprvé se v delonské svatyni představila opora Romik. A díky němu a pěti gólům do soupeřovic branky postoupili do finále De-lo-ni. Kde se ve finále potkají s Red Eyes Harcov. Více informací později....


Deloni prošli čtvrfinálem

Deloni si snadno poradil s houževnatým týmem Tulamorka s colou. Soupeři nasázeli 13 branek, a protože dovolil třem střelám soupeře nalézt cíl. Tak po 40 minutách svítilo na světelné tabuly 13:3 ve prospěch Delonů. V jednu chvíli se na hřišti objevil největší hráč Harcovky (Ucmrndávač) a nejmenší brankář (Tomasson), tak Deloni získali další primát. A šli mohutně oslavovat, o tom svědčí výsledek večera U Hrocha. Více později až babka sepíše paměti.....


Už je tu play-off

Deloni po vydřenné výhře nad týmem Květáků 4:3 vyhráli svojí skupinu a postupují jako nasazení do bojů o vítěze. První zápas se odehraje již toto pondělí 28. 4. 2008 jako samotný vrchhol denního rozpisu ligy. Soupeřem jim bude 4. tým z druhé skupiny. O postup do čtvrtfinále se tedy Deloni poperou s týmem Tulamorka s kolou.

 

Deloni vs. Bobr Team 4:1

Deloni stále válcují soupeře v Elitě B, tentokrát to odnesl 4:1 Bobr team. A to můžou bobři děkovat svému brankáři, ale hlavně také Delonům za jejich nemohoucnost.


Alarm pro DELONY!!


26. 3. 2008 Zápas Delonů a poté povinná účast v čerpací stanici jménem Hroch. Je zapotřebí si napravit své jméno v místních harcovských putikách.

 

 


Deloni vs. Los Zewlos 4:1

Ani ve třetí zápase nenašli Deloni přemožitele a zvítězili v celkem poklidném zápase 4:1. Kdy své umění v poli ukázal nejvyšší hráč florbalu vůbec a to náše jinak brankařská opora Ucmrndavač alias 5-8metr (podle sestřihu). Více o zápase plných oslavenců a navratilců naleznete zde...

 

Deloni vs. Harcov Red eyes 8:4 (3:4)

Ještě před zápasem se Deloni dozvěděli šokující zprávu. Jejich milovaný trenér Bc. Petr Musil musel náhle odcestovat do Prahy, kde zřejmě vyjednává o svém angažmá na příští sezonu s Tatranem Střešovice. Tato zpráva zanechala v delonních srdcích hluboukou stopu a bohužel to bylo vidět i na záčátku dnešního střetnutí. Více zde..


Deloni vs. X-Team 9:4

Obrazek

Pro Delonovi to byla velká neznámá hrát v Elitě B, ale postavili se k tomu důstojně a dovedli jako spravný favorit zápas do vítězného konce. Ikdyž X-Team kousal. Více zde..

.

Deloni zklamali a hraji po parážce 2:3 "jen" Elitu B.

 

Deloni vs. Neškrtnem si 6:2 o všem rozhodne poslední zápas

 

Akorát sedíme v pohodové putice u Hrocha a je tu H.J., protože trenér si nás nevšímá a možná i proto spousta Delonů nedošla, což je škoda a měli bysme to řešit. Co znamenají Deloni?? No přece čtyři Há + Z (Hroch-hala Harcov-Hroch-Zanzibar). A když Deloni nejdou před zápasem tak to se dá pochopit, ale po zápase?... Celý článek naleznete zde. 

 

Deloni potřebují vyhrát

Deloni hrají svůj druhý zápas a potřebuji nutně bodovat pokud se chtějí vyhnout hře o lůzra. Zápas se uskuteční 5. 12. od 23:30 i přes určité změny!!!!!!!!!!

.

Návštěva sponzora, více zde.


Pokračování v každoroční tradici

Deloni jako každý rok na úvod podlehli tentokrát Tryskáčům 0:1, ale hlavně nezapoměli jít do svého sporotvního centra U HROCHA. Více o zápase a pozdější pijatice naleznete zde.
Fotky naleznete zas zde.

Pokyny od trenéra před prvním zápasem

Vážení a milí Deloni a Delonky,
jak tomu bylo loni zvykem, před zápasem byl přísný zákaz požívání alkoholických nápojů. Jelikož jdeme do letošního ročníku s jinými cíly, rozhodl jsem se toto pravidlo změnit. Jak všichni dobře víte, florbal je hra a hra se hraje proto, aby byla zábava, a tak také my budeme hrát proto, aby byla zábava. A První zápas Delonů.... více zde.

1. zápas Delonů 7. 11.

Milý diváci a příznvci florbalu, ve středu 7. 11. se od 22:45 ve sportovní hale na Harcově uskuteční florbalová podívaná. Kde se představí Deloni Tryskáči. V řadách Delonů bude třeba nejvyšší hráč Ucmrndávač, nejstarší hráč Babiček a jiné hvězdy. Tohle všechno má pod taktovkou delonský lodivod Muskíňu.


Deloni vypisují výběrové řízení na funkci asistenta trenéra

 

Hledá se schopný asistent trenéra požadavky zde.

 

Schůze proběhla

Po středeční pijatice, kde se tmelil kolektiv. Přišel čtvrtek a tím i schůze Delonů, kde se dohadla soupisk, rozhodlo se o ezóních cílech a rozdali se nové přezdívky. Více později soupiska zatím zde.
Více ze schůze Úvod

 

Harcovská florbalová liga začíná

Milý florbalový nadšenci Harcovská liga 31. 10. opět začíná. Sice nejoblíbenější tým(Deloni) do bojů zatím ještě nezasáhnou. Ale i přesto se bude na co koukat. Podrobné rozlosování naleznete zde.

 

 
.
 

 

 

 

 

Začíná semestr 
 Jako každý říjen začíná další rok ve škole. Někomu se změnil obor a někdo zas zůstal i nadále věrný SPMG!! Ale tak i tak se všichni správný lidi sejdou v Delonech

Deloni hezký prázdniny!

Končí pomalu všem letní semestr a tím i začínají prázdniny Delonů! Přeji všem příjemné prožití prázdnin a někdy naviděnou.

 

Deloni jsou bronzový

Deloni po velkém odhodlání a výhře na MYŠ MASH 7:3 získali bronzové medaile.

 

Zklámání po semifinálovém boji

To co si všichni přáli se nesplnilo:(. Vysněný postup do finále a jistota medaile utekl Delonům těsně mezi prsty. Prohráli v semifinále po těžkém boji 4:3 s obhájce titulu Vořežprutama.


Deloni vystavili Kladivům stopku

Deloni proklouzli do semifinále po nejtěsnějším vítězství 3:2 přes velice odhodlaný tým Kladiv. Průběh zápasu naleznete zde. A samozřejmě i následná pijatika U HROCHA a ta je zde.

 

Události okolo týmu

Dobrý den všem Delonům a také ostatním příznivcům sportu, chtěl bych vás informovat o událostech, které se okolo našeho týmu v poslední době odehrály..... 

Fotky k zápasu s Honiči.