Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve středu se v Harcov Areně odehrali první 1/4finálové střetnutí. Došlo tak na repete loňského finále a Deloni se tak utkali s Duracell týmem (lonskými Myš M.A.S.H). Utkání, kterému přihlížela dobrá divácká kulisa nabídlo vcelku vyrovnaný florbal(ač byly oba týmy oslabeny o několik svých opor).


V polovině první půle se jako první prosadil soupeř a ujal se tak vedení 0:1. Deloni ovšem nesložili zbraně soupeře odstřelovali, ale výsledkem byla jen tyč čarostřelce Džavora. O zbytek se staral spolehlivě chytající brankář Duracelů Raky. Zlom nastal až v poslední minutě první půle kdy Dímova střelo po rozehrané standartce záletla do klubka hráčů před brankou a od nic netušícího Pádla se odrazila až do sítě 1:1.:-).


Do druhé půle vstoupili Deloni povzbuzeni vyrovnávajícím gólem, ale resultovala z toho opět jen tyč po střele Prcka. Deloni stále obléhali soupeřovu svatyni, ale Raky v brance králíků se překonával. Dost velká část střel, která měla mířit na soupeřovu branku byla také zablokována díky dobré obraně Duracelů. A jak to tak bývá Deloni své šance nevyužili a tak z protiútoku udeřil soupeř, když se po drobně nedomluvě obránců objevil na levém křídle zcela nekrytý hráč a zakončoval po nezjištné příhře Filipa do zcela odkryté svatyně 1:2. Zbytek utkání se nesl v mírném náporu delonů, ale dobře bránící Duracel stále odolával. Minutu a půl před koncem si Deloni vzal time-out na válečnou poradu. Všechny plány ale vzali za své kráce po oddechovém čase jelikož soupeř po mele před brankou vystřelil nechytatelně do šibenice a bylo to 1:3. Deloni zbraně nesložili, snažili se výsledek alespoň zdramatizovat nicméně ani ke korekci skóre už nedošlo a tak příští středu od 21.10 budou muset Deloni více zabojovat a doufat, že v utkání zvítězí a následně se pokusí zvrátit celou sérii vítězstvím v samostatných nájezdech. Takže příští týden na hale.