Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chystá se šokující transfer, který trumfne i Jágrův návrat do NHL?

4. 7. 2011

 Do bulvárních médií v minulých dnech pronikla informace, že bývalý elitní střelec a jeden se zeleny.jpgspoluzakladatelů harcovského florbalového klubu Deloni, Honza Zelený je na námluvách se svým bývalým mateřským týmem ohledně angažmá pro příští sezonu. Sám Zelí nad otázkou zda bude příští rok, Delon jen mávl rukou a přes svého agenta s teplou vodou vzkázal, že se k angažmá pro příští sezonu vyjádří až po otevření trhu s transfery.

Jediným zádrhelem v cestě k týmu jeho srdce, by mohl být již tak dost našponovaný rozpočet Delonů. Manažer Delonů k tomu také řekl, že se Zelího Agentem je v kontaktu, ale zároven se po minulé sézoně nechystá propustit žádnou ze svých obvyklých opor a tak bude muset Zelí zřejmě slevit ze svých požadavků, pokud se bude opravdu chtít stát čestným členem této harcovské smetánky. Sám Zelí k tomu dodal, že o peníze mu nikdy nešlo a rozhovor zakončil svým oblíbeným sloganem: Ať žije propíchanéj bálón… A florbal je jen záminka! J

 

Na to jak se celá situace vyvine, si budeme muset zřejmě ještě nějakou chvilku počkat, ale už teď všichni příznivci Delonů věří, že u Jendy zvítězí zdravý rozum.