Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni získali první „letní“ posilu pro příští sezónu

18. 7. 2011

 Smečka harcovských výtržníků posiluje svůj tým pijáků pro příští sezonu o první zvučné jméno. Smlouvu na jeden rok s roční opcí uzavřel s týmem Delonů Martin Blažek (Bláža alias „Hromosvod“). Obě strany si nepřály, aby byly podmínky kontraktu zveřejněny nicméně spekuluje se, že se Bláža nechal přetáhnout za rundu zelené a pár pěnivých moků. 

Blážův manažer dodal, že je rád, že se Martin dostal do tak ambiciózního týmu a že se již těší až se frekvence krosových nahrávek z vlastní obranné třetiny, na kterou měl v Delonech patent Derki a v jeho nepřítomnosti Díma, rozmělní i do druhé řady a zbytek týmu se tak bude moci obávat a nevěřícně kroutit hlavou trojnásob. 

Velkou posilou by naopak měl být na základně u Hrocha, kde se Blážova nepřítomnost dá kategoricky vyloučit! Co se týká jeho roční gáže, vypadá to na pěknou porci ohnivých vod a zlatavého moku. Jediné co by mohlo angažmá překazit, by byla eventuelní výluka harcovské ligy, která hrozí díky Krupicově nerozhodnosti ohledně pořádání dalšího ročníku.

 

blazek.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář