Jdi na obsah Jdi na menu
 


Démoni zabodovali na Summer cupu a berou stříbro

Speciálně sestavený tým Démonů se zúčastnil letošního 4denního florbalového klání v Liberci, který pořádala domácí Slavia TUL. Tým sestavený z 5 Delonů (Alda - br., Džáva, Teplákový John, Díma, Pádlo) doplněn o další zajímavé a především zvučné opilce: Zděnda (Vážný), Zelíčko (Jan Zelený), Zajíc (Lukáš Nesměrák), Máťa (Matěj Klucho), Bláža (Martin Blažek) Dědek (Jan Brynda), se po počátečním sehrávání rozehrál k velkému týmovému výkonu, jehož důsledkem byla nejen výborná nálada při zápase, ale následně i na základně u Hrocha a v tančírně na kopečku.

Démoni vzali už team building před turnajem zodpovědně a po půlnočním výletě na Ještědu zasedli na barové židličky do Desperáda oblíbeného nonstop.

Základní skupina byla pro Démony přetěžkou zkouškou, jak si poradí přes den s florbalem a večer společenským životem, kterému vévodil zlatavý mok. Po základní skupině patřilo Démonům třetí místo, ale následný team building na základně u Hrocha a v tančírně naznačil sílu Démonů v playoff. Team building opět zafungoval a v play off Démoni postupně přešli přes Kadaň (1/4 finále - 12:2) a černého koně turnaje Českou Lípu (SF - 10:2). Jediný, kdo byl nakonec nad síly Démonů, byl tým Fakírů, když nás ve finále, hlavně dílem našich chyb přehrál 6:2. Ale prohra ve finále Démony nebyla tak hořká a čekalo se na předání Stanley Cupu, který nakonec přebral Zelí spíš jako „Salátovou“ mísu po vítězství v Davis cupu a očekávaně se Démoni zamířili do Hrocha, kde pohár naplnili zlatavým pěnivým mokem a zakončili tak extrovní pětidenní večírek.

Všichni byly spokojený, protože florbal je jen záminka a světu vládne boží olej!

Ať žije propíchaný balón!

Žižkov tempo, Žižkov tempo, Žižkov tempo, Žižkov tempo…

 

demoni.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gól!

Zděnda,12. 7. 2011 13:16

Pivo, vodka, David Derka, Pavel Fořt!!!