Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z táboru Delonů před novou sezonou….

Tak jako každý rok se i letos začíná pomalu spekulovat o složení týmů, které budou bojovat o primát v příštím ročníku populární liberecké „Harcovky“. Zatímco hráči jsou teprve v plné letní přípravě, aby mohli v sezoně rozdávat radost a opět potěšit oko diváka, manažeři již  mají napilno se sháněním posil do svých týmů.2-otazniky.jpg

 

U Delonů je situace, stejně jako každý rok, nejistá. Pod smlouvou jsou nyní pouze Déra, Bába, Pádlo a Džáva (mající kontrakt na doživotí – jakožto zakládající členstvo). Předběžně domluvení jsme taky s Fandou a Blážou a Hanym, který svou účast přislíbil na posezónní veselici.

 

Dosti nejasná situace je zatím kolem hráče Bogena, jenž už překonal stařeckou hranici 30let, tudíž bude muset výrazně slevit ze svých požadavků, neboť  s jeho  perspektivistou to není zrovna valné. Navíc ani prostoru pod platovým stropem příliš nezbýva, zvláště vezmeme-li v potaz, že smlouva skončila také Dímovi, který si za případné prodloužení o 1rok hodlá nárokovat 2 Bábušky, šči, láhev vodky a ještě služebního Moskviče v plný palbě. Ovšem i tak se dá očekávat, že se nakonec jak ruský car Díma, tak i „Hráč Bogen“  s manažerem na podmínkách domluví a tak by měli i  letos tvořit základní pilíře našeho mančaftu.

 

I toto přestupové okno otevřeme otázku našeho Evergreenu Greena. Tomu jsme jako volnému hráči připraveni, za uzavření kontraktu, nabídnout 2 hrsti větvených aminokyselin + dávku proteiňáku a dalších bobulí po každém zápase, na což by dle zákulisních informací jeho manažera měl Jan Z. spolehlivě slyšet. Navíc by měl jako jediný hráč v teamu exkluzivitu v podobě volné pozice v sestavě (tzv. chodce), neboť nikdo jiný to nezvládá tak znamenitě.

 

S ostatními hráči bude teprve jednáno ve dnech následujících. Jakmile budou nějaké novinky, budete samozřejmě informováni pomocí našich webových stránek.