Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni i letos vyhrají svoji skupinu

7. 2. 2013

portrait.1.1302571713.jpg

6. února 2013 se definitivně rozhodlo o tom, že Deloni opět ovládnou svoji skupinu harcovské „Krupič“ ligy. V předposledním (šestém) utkání totiž porazili tým Raz23uauaua poměrem 5:2, a s bilancí 6-0-0 před posledním matchem již nemohou být předstiženi.

 

Na zápas tentokráte dorazila kompletní smetánka (včetně Třepíčáka Hondzka). Jedinou výjimkou byl nemocný benjamínek našich řad Neťas. Utkání začalo tlakem Delonů, kteří ovšem z několika šancí nic nevytěžili a tak udeřilo na druhé straně. Tým soupeře nahodil míček zpoza branky, který se po sérii několika nesmyslných odrazů zastavil až v síťce naší svatyně. Delony to ovšem nepoložilo a nedlouho poté oplatil Fuft stejnou mincí. Odrazem dostal míček do branky soupeře a bylo to 1:1. Hned za minutu  sehráli krásnou akci Bába s Bogenem a  Hany před prázdnou kasou trefil přesně do šibenice 2:1.

 

Deloni byli i nadále při chuti a z toho plynula i další branka. Hany s Pádlem napadali soupeře tak důsledně, že ten zmaten vyhodil míček středem přesně k „Hráči“ Bogenovi, který připravil Pádlovi lahůdku do prázdné klece – 3:1. Náš tlak dále pokračoval,ale střelci renovovaných jmen (Bláža, Hondzek, Fanda, nebo Bogy ) nechávali kolonku svých zářezů po hříchu prázdnou.

 

Nakonec se na to nevydržel dívat opět Fuft a po nezištné Blážově nahrávce z první zatloukl  4.hřebíček do soupeřovic rakve. Před poločasovou pauzou stihl ještě soupeř zápas zdramatizovat, když se v trmě vrmě před naší brankou také trefil a bylo to 4:2.

 

V druhé půli Deloni bavili diváky mnoha pohlednými kombinacemi z nichž se ujala jen jedna, kdy Bogen u levé bandy zachytil míček, přihrál ho křížem přes půl hřiště Pádlovi, jehož střela z voleje byla (kupodivu) rychlejší než přemístění soupeřovic brankáře. 5:2!

 

Tímto výsledkem se utkání také pokojně dohrálo. Nezbývá tedy nic jiného, než pozvat naše věrné fans na poslední utkání ve skupině, které sehrajeme poslední únorovou středu a po kterém vyhlásil maďarský důstojník v našich službách (DD) poradu před play off v moštárně u Hrocha. Utkání se bude hrát ve 20:20, dorazte všichni, jste srdečně zváni. (i do Hrocha samozřejmě)

 

Speciální poděkování opět míří k naším fanouškům (Miki,Lůca,Jesus,Romča), především Mikče, která chvályhodně přinesla za minulé Áčko lahvinku zelený. (Asi i proto jí Pádlo tajně miluje). Snad bude tentokrát s reportem spokojen i náš jediný zahraniční fanoušek, uznávaný rétor a největší muž světa Jindříí zvaný 5Metr. Tak za tři týdny naviděnou...