Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni letos do sezóny bez svého zakladatele?!

phoca_thumb_l_adsc_7097_tn.jpgTak se blíží další sezona a vypadá to, že i letos se nakonec uskuteční populární Harcovka, alias „Krupič liga“. Deloni budou zřejmě opět připraveni a budou tak moci obhajovat svou loňskou finálovou účast, ba dokonce možná se pokusí zaútočit i na metu nejvyšší.

 
Dost možná to ovšem tuto sezonu bude bez (slovy klasika řečeno) největšího arcidémona a našeho zakládajícího člena Davida Derky, v našich kruzích přezdívaného, pana Mouly. Déra totiž vyměnil Liberec za naší matičku měst a bydlí tak s Élinkoou a Nelinkou v Prahe. Dokonce se upsal i klokanovi, takže děrovaný nesmysl bude v  letošní extrasoutěži honit v zelenobílých barvách místních FBI Bohemians Praha.
 
Všichni samozřejmě dobře víme, jaké má Davidovo slovo váhu, a proto za ním v nejbližších dnech vyšleme naším leteckým speciálem člověka nejpovolanějšího, aby zaloboval a Déra se nechal alespoň na případné Play-off přemluvit a hájil opět barvy klubu, který má v srdci. Jako motivace bude samozřejmě sloužit pěnivý mok, natočený Ježíšem, nebo runda ohnivých vod, či notování nad našimi odrhovačkami na které v průběhu sezony zajisté dojde.
 
Případný problém ovšem může nastat s Davčovou pojistkou, neboť, dle maďarského transfermarketu má david cenu asi osmi paprikášů, zatímco Deloni nabízejí pojištění pouze (v přepočtu) na 14 nepančovanejch zelenejch. Celou situací se bude samozřejmě zabývat vedení Delnonů s Davidových agentem, na první mimořádné schůzi, která se uskuteční zatím neznámo kdy,ale zajisté na základně u Hrocha. O dalších podrobnostech prodloužení smlouvy tohoto harcovského rabiáta Vás budeme  na našich stránkách informovat.