Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni padli, přesto se po nájezdech radují z postupu do SF

 

 Rok se s rokem sešel a delonní tlupa se příští středu (11. 4.) opět utká proti svému tradičnímu soupeři-týmu Duracellů. Deloni si zajistili po loňské odmlce opět postup do semifinále, když tým Tempishů zdolali až po trestných stříleních. Pojďme tedy pěkně od začátku. Před matchem sme nezapomněli na každoroční foto a mohlo se jít na to.

 

Tým Delonů vletěl do matche jako vítr, ale šance které se nám naskytly, jsme neproměnili a tak hned z první vážnější akce trestal soupeř. Poté jsme zapli na vyšší obrátky a po střele souhře Hanyho s Bogym dostrkal míček z brankoviště do sítky Pádlo. Ani po vstřelené brance Deloni v úsilí nepolevili a důsledkem byl Hanyho gol na 2:1. Tak skončil i první poločas.

Do druhé půlky jsme vstoupili také dobře a díky dobrému forčekingu jsme se dokonce utrhli i do dvoubrankového vedení, když Pádlo s Bogym vybojovali míček za soupeřovou brankou a střelec Bogysson ho po Pádlově příhře neomylně uklidil do branky 3:1. Kdekdo si myslel, že Deloni už náskok udrží a v pohodě dojdou k postupu, leč opak byl pravdou. Tým Tempishů dvěma rychlými goly srovnal skore a začínalo se od nuly! Za stavu 3:3 měli Deloni několik šancí jak zápas rozhodnout,ale pohrdli i těmi největšími a tak přišlo to čeho se všichni báli, ale co přijít asi muselo. Šest vteřin před koncem hráč Tempishů vyslal střelu na naši svatyni a tu zastavila až třepající se sítka. Bylo to tedy 3:4 a bylo jasné, že o postupujícím rozhodne penaltová loterie. 

 

 

Za Delony se v penaltách prosadili postupně Déra, Bogy a nejstarší hráč harcovky Babka, naopak nedali tentokrát Dímka a Pádlič. Soupeř ovšem fantasticky chytajícího Aldu pokořil pouze jednou a tak se i přes rozpačitý výkon mohou Deloni těšit opět na boje o medaile, které startují již příští týden prvním semifinálovým střetnutím.