Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni po prohře skončili na 4. místě

Deloni vs Sukkmistři 4:10 (1:4)

letošní ročník florbalové ligy zakončili Deloni nejvýraznější porážkou. Na zápas se bez řádné písemné omluvy nedostavil David z Přestanova a jelikož ani na našich stránkách v svatoknize Delonů se o jeho neúčasti nic nepsalo byl mu vyměřen největší trest. On sám snad sazbu zná a bude po něm tvrdě vymáhána :-) Do samotného zápasu Deloni bohužel vstoupili dost bojácně a po opatrných třech úvodních minutách jsme soupeři dovolili 4 brankami v rychlém sledu pohodlný náskok 0:4, který bez problémů držel až do závěru poločasu, kdy jsme konečně shodili ostych, začali hrát a taky se prvně prosadili. Dímka rozehrát standartku přímo na Pádla, jenž našel u tyčky nekrytého Bogyho a pro toho již nebyl problém míček uklidit do síťky 1:4. V poločase proběhla na střídačce bojová porada a kýžený efekt na sebe nenechal dlouho čekat. Hned v první minutě druhé půle, po zmatku před soupeřovic brankou doťukl míček do kasy Pádlo 2:4. O několik málo sekund později bylo pro Delony ještě veseleji – tvrdou Dímovu střelu z přímáku výborně tečoval Bogy a začínalo se téměř od začátku 3:4!

Bohužel místo toho,abychom využili chvilkového selhání soupeře, jsme si zápas sami zkomplikovali, když se za zbytečné řečnění nechal vyloučit Džáva. Téměř celou přesilovku jsme statečně odolávali tlaku Sukkmistrů, nicméně na jejím konci jsme bohužel inkasovali docela lacinou branku 3:5. Zanedlouho udělal náš nejzkušenější Díma tzv. Dérovinu, tím předložil míček 3hráčům soupeře do brejku proti samotnému brankáři a bylo 3:6 :-(. 

Deloni se ovšem nevzdávají a po dalším zmatku před soupeřovou brankou se míček dostal k nekrytému Pádlovi, jenž střelou z otočky trefil přesně do víka soupeřovi svatyně 4:6. Deloni se následně v touze vyrovnat začali tlačit do útoku a soupeř nás z rychlých brejků bohužel trestal a výsledkem bylo 3minuty před koncem skóre 4:9. Poté se nám  naskytla možnost přesilové hry, s kterou jsme si bohužel neporadili dobře. Dímka stojící na půlce jako poslední, předvedl Dérovinu č.2, když nezvládl jednoduchou přihrávku do strany, a nabídl tím dvěma osamoceným soupeřům postup na naši kasu – 4:10 :-( Vše pak musel vysvětlovat a především se vykoupit na naší základně u Hrocha.

Poprvé, ač to nedělám rád, se ve svém reportu vyjádřím k výkonu rozhodčího, který opravdu velmi kulantně řečeno nebyl dobrý, nicméně kazil na obě strany a zápas nám rozhodně neprohrál. Po zápase přišla nejsilnější pasáž Delonů a to sraz na základně u Hrocha, kde jsme krásné 4. místo náležitě oslavili a zalili jak božím olejem, tak zelenou tekutinou. Pokračování do dalších klubů pak bylo samozřejmostí.

Všem Delonům díky moc za tuto sezónu a doufám, že i do příštího ročníku se vrhneme se stejným elánem a úsilím a především ve stejném složení!!!