Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni po remíze končí už ve čtvrtfinále

30. 4. 2013

pohar-3liga.jpg

po remíze 2:2 v odvetném zápase 1/4finále, s týmem Squadra Harcova (první zápas jsme před týdnem prohráli 3:2), skončli letos Deloni před branami semifinálových bojů a obsadí tak v letošním ročníku „Harcovky“ 5. místo.
 
Do samotného zápasu jsme v kompletní sestavě vtrhli bojovně naladěni a soupeře hned od počátku řádně zmáčkli před jeho brankou. Po několika promarněných šancích nastřelil pěknou ranou Déra dokonce tyč. Naopak z ojedinělé střely soupeře hned udeřilo na druhé straně, když taková prapodivná střela (zřejmě tečovaná) skončila k údivu všech v naší síti (0:1).
 
To nás vyburcovalo k ještě větší aktivitě, ovšem obrovské šance Neťase i Fufta zůstaly po hříchu trestuhodně nevyužity. Když pak ještě Bláža před koncem první půle mířil znovu jen do tyče, prohrávali jsme v poločase 0:1.
 
Do druhé půlky jsme vlítli odhodláni a znovu nabuzeni a výsledkem bylo vyrovnání skóre, když Pádlo rychlým oběhutím branky překvapil jinak famózního brankáře soupeře (1:1). V tu chvíli Deloni bušili do soupeře,ale další naši šanci zastavila opět tyčka. Vytoužený vedoucí gól jsme nakonec vstřelili, když Díma asi po pěti odrazech vlastních střel dostal za soupeřova brankáře míč elegantním obloučkem (2:1). Po této brance jsme spálili ještě řadu šancí a především díky výbornému brankáři, se Squadra držela stále ve hře.
 
Aby smůly nebylo málo, tak po Davidově dorážce z brankoviště zazvonila počtvrté v zápase tyč. Tímto spalováním šancí jsme si dosti zavařili,neboť opět zafungovalo staré známé nedáš dostaneš a soupeř, který 3,5min. před koncem, vyslal na naši branku střelu tzv. na zdař bůh se znovu radoval z vyrovnání (2:2). (Ani v tomto případě nemohl mít Alda svědomí úplně čisté – asi blbej den).
 
I přes veškerou snahu, několik závarů i závěrečnou hru bez brankáře se nám již další branku vstřelit nepodařilo a tak se opět po několikaleté pauze budem dívat na souboje o medaile jen z tribuny. Holt je vidět, že ono nepříliš populární datum 29.4. nám ani letos štěstí nepřineslo, ba naopak stálo k nám zády dost výrazně.
 
Nezbývá tedy nic než doufat v lepší výsledky v letech příštích. Za celou sezónu díky nejen hráčům za jejich výkony, ale především fanouškům, kteří nás po celou dobu neúnavně podporovali.