Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni po roce opět mezi elitou

22. 5. 2014

 Tak se to povedlo! Ve středu 21. 5. zvládli Deloni i odvetu proti tým STF Tempish a po výsledku 2:0 postoupili, po roční pauze, opět do semifinále Harcovky.

 

Oproti minulému týdnu chyběli Hany s Bábou, naopak dorazil maďarský důstojník David a také Džáva. O absenci dlouhodobého maroda Dmitryje Alexandroviče Uglanova, již byla řeč v minulých reportech.

 

tempish-logo-2002---black.jpg

Samotný zápas se nesl v opatrném duchu. Deloni hráli ze zabezpečené obrany a tu a tam zahrozili z protiútoku. Po jednom z nich se prosadil střelec tohoto dvojzápasu Bláža. Deloni následně přežili dvě oslabení (vyloučeni Bláža za Kungfu kop a David za blokování hole), a tak po poločase vedli Deloni 1:0.

 

I druhý poločas se nesl v podobném duchu. Když se navíc podruhé prosadil kanonýr Bláža, ve hře přibylo i dost tvrdosti, což vyústilo v konflikt Franty s jedním ze soupeřů, a tak oba kohouti museli předčasně odkráčet zchladit hlavy do sprch.

 

Do konce utkání už další branka nepadla, a tak se Deloni můžou těšit na semifinálový match, který sehrajeme, s nám dobře známým týmem Duracellů, v příštím týdnu (úterý a středa).