Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni porazili Fbc Natočíme porno

29. 11. 2012

Ve svém druhém střetnutí jsme se poslední listopadovou středu utkali s nepříjemným a nám dobře známým soupeřem, týmem Porna. Vzhledem k tomu, že se očekával vypjatý zápas povolali jsme do našich řad Novou posilu Frantu Kožnatá (tzv. pan Čůrák) a po dvou letech strávených na farmě se opět vrátil zabojovat o šanci v prvním týmu Hondzek z Třepíče.prono3r3r3r.jpg

Na utkání se tentokráte sešla kompletní delonská smetánka včetně Pražáků, tudíž jsme měli dokonce dva pohůnky navíc při točení dvou lajn. K samotnému zápasu, ve kterém jsme zvítězili 6:4 je třeba říct, že příliš krásy nepobral a byl také dost rozkouskovaný. Čtyři góly našich barev vstřelil několika zlatavými moky posilněný přestanovský rabiát DD. O nejhezčí moment matche se ovšem postaraj snajpr Hondzek, jehož pumelice po Driketově nahrávce málem protrhla síť soupeřovic branky…dokonce by ji možná nezastavila ani horolezecká stěna umístěná několik metrů za soupeřovi svatyní. (Ve skutečnosti by jí Hondzek stihl ještě předběhnout a dorazit)

Po zápase jsme opět razili do Hrocha, kde jsme si dali takovou malou předzvěst Vánoční besídky, na kterou bych chtěl tímto upozornit. Konat se bude 19.12. hned po našem zápase (tzn. cca od 20hod). Poděkování samozřejmě patří našim fans,tentokráte složených z kocourka Mikeše a spřáteleného týmu Alzheimers.