Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni porazili také Tempish(e) - 4:1 (2:0)

10. 1. 2013

Druhou lednovou středu od 21.50 se na harcově uskutečnilo konečně zajímavé střetnutí, ve kterém proti sobě nastoupili Deloni a tým Tempish. Deloni bez prací zaneprázdněného Hondzka a v Hradci bivakujícího Neťase vstoupili do zápasu přímo bleskově a již po 13 vteřinách jim zařídil, po kombinaci první lajny rychlé vedení Hany, hrající s novou střelkou. V dalším průběhu utkání se šance střídaly na obou stranách, ale spolehlivě chytající brankáři dlouho nepřipouštěli změnu skóre. Až těsně před pauzou se po krásné přihrávce našeho nového „plejmejkra“ Davida, podruhé trefil Blažej.  tempish.jpg

Hned po přestávce přišla zápletka poté co Bláža lehkovážně ztratil míček a nabídl Tempishům gól na zlatém podnose (2:1). Nedlouho poté ovšem Marťa svoji chybu napravil a po rychlé výměně míčku s Fuftem zasadil protivníkovi třetí hřebíček do rakve. Do kolonky střelci zápasu, který byl místy pěkně vyhecovaný a nechybělo několik ostřejších soubojů a zákroků, se ještě zapsal svým golfovým úderem přestanovský rabiát David. Tím dal zápasu (nutno dodat, že kvalitnímu) definitivní resumé.

Poděkování patří samozřejmě nejužšímu týmu naších věrných fans,kteří opět nezklamali. Po matchi jsme samozřejmě vyrazili vstříc nalévárně u Hrocha, abychom zahnali žízeň  zlatavým pěnivým mokem. Další střetnutí sehrajeme 30.1. od 20:20 proti týmu Pedobears.