Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni porazili Žraloky a jsou ve 1/4finále „harcovky“

18. 4. 2013

zralok_bily_denik-380.jpgve středu 17.4.2013 nastoupili Deloni k odvetě 1/8finálového matche proti týmu Žraloků. Po úvodní remíze 3:3 bylo jasně dáno, že vítěz postupuje a naopak prohranému týmu sezona skončila. Na zápas nemohl dorazit Hany, který měl pracovní povinnosti mimo Liberec, a taky Hondzek, kterého zasáhla na poslední chvíli nějaká zákeřná nemoc.

 

Utkání začalo pěkně zostra a hned při druhém střídání rozehrál z rohu Bláža a Babka se zkušeností sobě vlastní uklidil míček do sítě (1:0). Netrvalo ovšem dlouho a soupeř po nedůsledném Derkiho bránění srovnal stav. (1:1). A o chvíli později bylo ještě hůř, Fuft nesmyslnou zadovkou uprostřed hřiště vyslal Žraloky do brejku a Ti otočili skóre. V tu chvíli nám moc příjemně po těle nebylo, nicméně do konce matche zbývalo stále dost času. Hned v následujícím střídání jsme mohli vyrovnat, Neťas při přečíslení dva na jednoho po přihrávce od Pádla poprvé ten večer (a ne naposled) minul uplně prázdnou kasu soupeře. Vyrovnání jsme se nakonec dočkali o několik minut později. Fanda rychle rozehrál na Pádla, který podél mantinelu přešel přes obránce a vystřelil tak štastně, že se míček odrazil k úplně volnému „Hráči Bogenovi, který s přehledem pohnul ukazatelem skóre. (2:2). 

 

Hned následující střídání předvedl svoji klasickou kličku u bandy Bláža a utěšenou střelou na vzdálenější tyč opět překlopil stav zápasu (3:2). Ještě do poločasu jsme mohli přidat další branku ale po přečíslení dva na jednoho, v posledních vteřinách první půle, Díma servíroval Neťasovi opět před prázdnou branku, ale dopadlo to zase neslavně. Po poločase to tedy bylo stále 3:2.

 

Do druhé půle vstoupili Deloni daleko razantněji a hned po pár minutách vyslal Bogy do úniku Pádla, jenž tváří v tvář brankáři nezaváhal (4:2). Hned následující střídání se situace opakovala – Bogy výborně vystihl rozehrávku soupeře, poslal Pádla do úniku a ten rychlou kličkou do forhendu opět překonal, jinak velmi dobře chytajícího brankáře Žraloků (5:2). A Deloni stále neměli dost, po dalším brejku Déra zkušeně nahrál Fuftovi a ten ze vzduchu zatloukl míček do kasy (6:2). Do konce matche mohl především Fuft přidat ještě další branky, ale asi se obával rundy a tak skóre 6:2 bylo nakonec i konečným výsledkem.

 

Opět nezapomeneme poděkovat naším věrným fanouškům, kteří se už určitě netrpělivě očekávají první 1/4finálové střetnutí, jenž se uskuteční již příští středu. Soupeřem nám bude tým Squadra Harcova a hrát by se mělo od 21 hodin.