Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni prohráli 3:5 (2:3) a výrazně si zkomplikovali cestu do semifinále

Deloni se ve středu 19.4. v prvním čtvrtfinálovém zápase postavili proti týmu Boobs & Nipples. Zápas jsme kromě Bláži a přestanovskýho Davida, kteří dorazili až na druhou půlku, sehráli v kompletním složení.

 

Bohužel od záčátku matce jsme to byli my, co tahali za kratší konec a neustále prohrávali (střídavě) o jednu, nebo o dvě branky. I přes obrovské množství šancí, a velký tlak v závěru, jenž vyústil pouze zvoněním tyček za brankářek „Boobsů“ jsme vyrovnat nedokázali a naopak 12vteřin před koncem ještě inkasovali do prázdné svatyně při naší power play. Soupeř nás tentokráte přehrál naší devízou tzn. bojovností, obětavostí a tvrdou,ale naprosto férovou hrou.

 

Příští středu tzn 25.4. od 22:20 doufám nastoupí úplně jiný tým Delonů, hladový po úspěchu a odhodlaný zápas vyhrát a o postup do semifinále zabojovat v samostatných nájezdech. Tak Delonstvo hlavy vzůru, boj ještě nekončí!! Moc děkujeme naším fanouškům, kteří i přes nepříznivý vývoj opět udělali matchi velmi důstojnou kulisu a doufáme, že se o jejich hlasitou podporu budeme moci opřít i příští týden!