Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni propluli skupinou s plným počtem bodů

28. 2. 2013

Poslední únorovou středu čekal na Delony match, který uzavíral naše působení ve skupině. Soupeřem nám byl tým s interesantním názvem „Hrajutojakdebil“. Než se vyjádřím k samotnému zápasu dovolím si připomenout kázeňské tresty, které byly za toto střetnutí uděleny.

 

Hanz, Fuft – neúčast bez omluvy 2x runda + neúčast na poradě před P-O 1x runda

Bláža, Díma  - neúčast na zápase – 1x runda (splacena později v nalévárně u Hrocha)

Déra,Bogy,Bába – neúčast na matchi 1x runda (nesplacena) + neúčast na poradě 1x runda.

 

bez-nazvu.jpgK samotnému zápasu jsme se tedy dostavili v celých 6 lidech (včetně brankáře). Holt ještě, že máme srdcaře (Aleš golmes, Džáva, Fanda, Hany, Pádlo, Neťas). Střetnutí začalo naši klasikou, v prvních dvou minutách Deloni stříleli slepými náboji, až se na to nemohl koukat soupeř, jehož první střela skončila krásně v šibenici naší branky. (0:1). Delony to ovšem nepoložilo a po několika nevyužitých příležitostech, se nakonec dočkali srovnání když dobře umístěnou střelou ze středu srovnal Pádlo (1:1). Nutno pochválit také Hanyho za ukázkové překřížení. (aby se neurazil). Deloni i zbytek první půle zahazovali šanci za šancí a tak se šlo „do kabin“ za smírného stavu.

 

Druhá půle začala tlakem Delonů,ale Hany zprvu zaklepal pouze na tyč soupeřovi svatyně. Po chvíli už jsme přeci jen vedli – Pádlo využil Hanyho přistrčení za kasu a s míčkem obkroužil branku a zasunul jej k bližší tyči rychleji, než se brankář stačil přemístit (2:1). Po chvilce jsme vedli již o dvě šajby, když si dvakrát pěkně vyměnili míček Pádlo s Fandou a ten se mohl soupeřovic brankáře zeptat, kam to chce – (3:1). Na čtvrtém gólu Delonů měl lví podíl Alda keeper, neboť bleskovým vyhozením rozehrál na Pádla, jenž při přečíslení dva na jednoho našel Hanyho, který cílil přesně (4:1). Deloni byli v tu dobu v laufu, což jen potvrdil pátou brankou Neťas, který proběhl s míčkem skrz celé pásmo a střelou do víka nedal šanci  sněhulákovi, který hájil branku soupeře (5:1). Ani za tohoto stavu neměli Deloni dost a ještě jedna jejich šance se ujala, když kombinaci po ose Pádlo – Džáva – Hany, zakončil gólovou střelou opět Neťas. (6:1). V poslední minutě jsme nechali soupeře ještě kosmeticky upravit skóre, tudíž po konci střetnutí svítil na ukazateli Harcov arény  stav 6:2!

 

Celý koncert delonní kapely sledovali i naši věrní FANS (Lůca, Miki Monča Ponča, Romča a navrátilec před play off Komy), za což jim patří velký dík!! Společně jsme pak pokračovali na základnu do Hrocha a pro jistotu i na kopeček, kde jsme také rozdávali radost plnými doušky.

 

Dalším soupeřem bude Delonům 4. tým ze skupiny D, tak uvidíme koho nám první kolo P-O přiřkne. Hrát by se mělo třetí březnovou středu. Tudíž ať žije propíchaný balón. aneb florbal je jen záminka !