Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni první semifinále smolně prohráli 2:3 (1:1)

3. 5. 2012

 

První semifinálový duel mezi Delony a králíky z Duracellu sliboval již před začátkem duelu dobrou a vyrovnanou podívanou.

 

To se táké potvrdilo v zápase. Oba týmy začaly hodně opatrně a první větší šanci dostali králící, poté co nás rozhodčí poslali do třech po faulu Bláži, což Hany rozhodčímu nezapomněl řádně okomentovat a tak šli kluci za katr pro jistotu ve dvou. Deloni ovšem oslabení 3 proti 5 odehráli výborně a hned po jeho skončení se měnilo skóre na druhé straně. Bláža v přečíslení 3 na 2 hezky rozehrál na Kifiho, který křižnou přihrávkou našel Pádla a bylo to 1:0. Vedení Delonům ovšem nevydrželo dlouho. Střela soupeře od mantinelu trefila Blážu před naší kasou dost nešťastně a byl z toho výstavní owen 1:1.

Do druhé půlky jsme vstoupili opět lépe my. Díma, hrající v nových samochodkách, napřáhl od půlky a míček zastavila až síťka za brankářem králiků 2:1. Ti se ovšem nevzdali a po dvou minutách opět kontrovali, když Marty trefil míček krásně ze vzduchu bekhendem a bylo znovu srovnáno, tentokrát 2:2. Poté se šance střídaly na obou stranách, po krásné Bogenově střele zvonilo dokonce břevno, leč rozhodující úder nám zasadil dvě a půl minuty před koncem opět soupeř, jehož dalekonosná a přesná střela mířila přesně do víka 2:3.

Deloni i přes šance v závěru vyrovnat nedokázali, ikdyž  standartka po extraligové ose gólem hodně zaváňěla. Bohužel Dímova střela do poloprázdné branky zastavila smolně Davčova noha. Utkání by slušela více remíza, nicméně Deloni zbraně neskládají a z takového výkonu se můžeme rozhodně můžeme odrazit do odvety, která je v plánu za 14dní.  Pokusíme se v ní opět vybojovat nájezdy a třeba i vytoužený postup do finále.