Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni uhráli v prvním matchi play off šťastnou remízu 3:3

4. 4. 2013

 

Ve středu 3.dubna se sešli Deloni (bez Fufta a již tradičně Hondzka) k prvnímu zápasu 1/8finále proti týmu Žraloků. Zprvu chyběli také Bláža a Dímis, kteří měli tréninkové povinnosti.
 
Do zápasu jsme nevstoupili šťastně a náš nevýrazný výkon ztrestal soupeř hned po pár minutách, když dobře umístěnou střelou překonal Aldu Keepera. (0:1). Teprve inkasovaná branka Delony trochu probrala a konečně se začaly rodit také šance. Z jedné z nich po brejku mířil přesně přestanovský rabiát DD a stanovil tak skóre první půle na 1:1.
 
zralok_bily_denik-380.jpgDruhou půli jsme začali aktivněji a po rychlé výměně míčku mezi Pádlem a Dérou, druhý jmenovaný vystřelil a Davčovu střelu elegantně dorazil za soupeřovic brankáře nejstarší hráč florbalu vůbec Babka. Deloni mohli poté přidat i další branky, ale žádnou z mnoha příležitostí neproměnili. Jeden gól dokonce sudí Krupice nepochopitelně neuznal. Nakonec tak platilo staré známé nedáš, dostaneš. Střelou na bližší tyč se nechal Alda malinko překvapit a bylo to 2:2. Hned po vyrovnání jsme soupeře zamkli před jeho brankou,ale žádná z našich šancí se neujala a tak po opakovaných chybách v rozehrávce šel 25vteřin před koncem matche do vedení soupeř (2:3).
 
V tu chvíli jsme si vzali time a spřádali plány na závěrečný nápor. Na hřiště šly naše esa (Déra,Díma,Bláža) doplněné o Pádla a Bábu. Jakmile jsme vyhráli buly, tak z branky putoval Alda a místo něj naskočil Hany. Po faulu soupeře se nám naskytla slibná standartka,nicméně Dímova dělovka skončila jen na helmě výborně chytajícího brankáře Žraloků. Po následné rozehrávce z rohu se míček dostal nahoru k Blážovi, kterému střela sjela tak štastně, že se dostala na pravé křídlo přímo k volnému Pádlovi a ten střelou z první, 10sec před koncem zajistil šťastnou remízu 3:3!
 
Za podporu samozřejmě děkujeme opět našim věrným fans, kteří museli přetrpět nepříliš povedené střetnutí z naší strany!!Odvetný zápas je v plánu za 14 dní od 21:00 a situace se vyvinula tak, že vítěz bere vše! (Tudíž postup do 1/4finále).