Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni vs. L.Í.H 8:1 (4:1)

3. 11. 2011

první listopadovou středu se kompletní delonní smetánka (s výjimkou mlih.jpgarodů a mladíka Noťase) sešla k druhému střetnutí ve skupině. Deloni, kteří ve čtvrtek při společném teambuildingu nabyli spoustu zážitků, si tedy již v šatně před střetnutím měli hodně o čem povídat a o náměty k diskuzi bylo tedy postaráno.

Samotné střetnutí začalo ospalým projevem našeho týmu, které ukončil až Fuft, po rychlé souhře Malčika (tentokráte hrajícího v útoku) a Bláži. Z dalších branek nemohu opomenout „bejsbol“ Bláži, který si nejprve narazil míček o břevno a napodruhé jej ze vzduchu suveréně zatloukl do sítě. Hezkou branku přidal v oslabení taky Hany, když dvě bekhendové kličky alias Jarda Jágr zakončil brankou s mínusovýho úhlu. Předvést se nezapomněl ani přestanovský David, jenž si s děrovaným nesmyslem za naší kasou tak dlouho pohrával, až neomylně zacílil na vlastní svatyni a vsítil tak jedinou branku našeho soupeře. Poučení proto platí jediné – Davide, nesnaž se hrát florbal, na to máme v týmu jiné plejmejkry :-).

Absolutním vyvrcholením večera pak byla branka Hráče Bogena z nařízeného trestného střílení. Bogymu stihl míček po cestě asi tak 3x utéct, 2x přeskočit hokejku a sám Hráč Bogen již předstíral nezájem nájezd dokončit, ale přesto se nakonec míček zatřepotal v síti po nouzové kličce do bekhendu a zakončení z nulového úhlu. Tato branka vyvolala všeobecné pobavení jak na hřišti, tak v hledišti.

Po závěrečném hvizdu se většina delonského osazenstva přesunula na základnu do Hrocha, kde jsme doplnili chybějící tekutiny a v klubu přátel pěnivého moku a ohnivých vod chvilku podiskutovali. Závěrem se jen sluší připomenout, že příští střetnutí sehrajeme ve středu 30. 11. proti týmu nesoucí název „Plán B“.