Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni vs. Neškrtnem Si 8:2 (4:1)

15. 2. 2012

Druhou únorovou středu se delonní torzo (Pádlo,Hany, Díma, Kifi, Bláža,Fuft, Aleš golmes) sešlo k předposlednímu matchi ve skupině proti týmu nesoucí název Neškrtnem Si. Stejně jako Deloni ani soupeř rozhodně nebyl v plné sestavě a tak se spoře zaplněným ochozům představili pouze týmy ve složení 5+1 bez možnosti střídání. Delonů se sice sešlo na zápas  7,ale Kifiho vyřadilydeloni.jpg problémy se zády, které si zřejmě zapříčinil neustálým trénováním střelby.
 Tím si nenápadně dovolím popíchnout některé členy týmu. .nebudeme jmenovat, že by mohli zlepšit přihrávky..nabádala k tomu již delonská legenda Honzdek. Abychom nebyli  příliš konkrétní dodáme pouze, že sám hondzek to nechal i úředně přeložit do ruštiny .
K samotnému zápasu snad jen to, že zbylí delonní srdcaři pořádně makali  předvedli i několik oku lahodících kombinací a po celkem hladkém průběhu  z obou stran velmi férově vedeného zápasu dovedli střetnutí až ke konečnému výsledku 8:2. Radost jsme tedy jako již tradičně rozdali a nezbývá než si přát, abychom se příště  (7. 3.) sešli ve výrazně vyšším počtu, neboť příští střetnutí bude překvapivě rozhodovat o vítězovi naší skupiny. Čas matche ještě upřesním

 

 

Náhledy fotografií ze složky Deloni