Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni vs. WC Squadra Harcova 5:3 (1:3)

29. 12. 2011

Předvánoční čas si letos naposledy Deloni rozhodli zkrátit zaběháním si za kulatým děrovaným nesmyslem a následnou vánoční besídkou (pijatikou). Utkání se z důvodu konání společensko-kulturní akce muselo odehrát již v netradičních půl osmé. Deloni do něj nastoupili hned bez několika opor. Zákeřná nemoc zkolila Aldu keepera, Babku do hry stále nepustilo děravé koleno z války, Hany se nedostavil neznámo proč a Noťas a Fuft pro změnu přišli pozdě. Naopak jsme po více než sezonní pauze mohli přivítat našeho dobře známého Jindřicha 5metra. Jindra se toho nebál a po mírném přemlouvání rovnou zaklekl do naší svatyně, neboť díky Aldově absenci nás tento post nejvíce tlačil. Ovšem Jinříí je velký universál, který dokáže odvézt vysoký standart prakticky na kterémkoliv místě v sestavě a tak bylo po starostech.

Samotný zápas jsme nezačali dobře a hned v první polovině prvního dějství jsme inkasovali tři laciné góly a na ukazateli nám svítilo 0:3. Nutno dodat, že za branky mohli především individuální chyby a také naše nezodpovědná hra. Ještě do poločasu se po výborném Bogyho pasu ocitl v samostatném nájezdu ze strany Kifi a hráč jeho formátu se v podobných situacích nemýlí – 1:3. V poločasové pauze jsme si od Jindry vyslechli jeho obligátní, já jsem dobrej,ale všechno chytit nemůžu.

Do druhé půlky Deloni nastoupili jako vyměnění a na hře to bylo znát. Soupeř chvílemi nevěděl, kde mu hlava stojí a za výborně chytajícím brankářem hostů tyče jen zvonily. Zlom přišel až osm minut před koncem kdy Díma svoji pumelici opřel pouze do břevna, ale míček do branky doslova dostrkal Pádlo 2:3. Hned o minutu později se k odraženému míčku před brankou dostal Fuft a nekompromisně zavěsil - srovnáno 3:3. Za stavu 3:3 vytáhl Pětimetr v kase dva výborné zákroky a z následující akce jsme skorovali opět my. Bogy ze zabranky našel krásnou žabičkou Pádla, který míček ze vzduchu trefil přesně do víka 4:3. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat, to když Bláža našel krásnou příhrou na středu Neťase,který se střelou k tyči nemýlil 5:3. Do konce utkání se pak již nic nestalo a tak se Deloni mohli přesunout nerušeně na plánovanou vánoční pitku do Hrocha a velká část teamu poté „velmi překvapivě“ nabrala směr Kopeček (neboli bar Z), kde jsme holdovali až do brzkých ranních hodin.

 

Zajisté již se všichni těší na další střetnutí, kterým tentokráte bude derby s Bílými bagry, které sehrajeme 11. 1. od 22:25. Sportu zdar a florbalu zvlášt.