Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni vstoupili vítězně i do 1/4finále

15. 5. 2014

 

Ve středu 14.5. byl v plánu „Harcovky“ kompletní program čtvrtfinálových zápasů. Do boje tudíž zasáhl i tým Delonů, kterému se do cesty postavil vítěz skupiny C, tým STF Tempish. Deloni se opět museli vypořádat s vynucenými absencemi. Pro zranění je do konce sezony mimo Díma, navíc chyběli také pražáci Derki, Džáva a opora z největších Hondzek z Třepíče.
 
K samotnému zápasu jsme nastoupili v následujcím složení: V brance výborně chytající Alda, předním na beku Zelí s Pádlem a první útok tvořili „ Hráč Bogen, Hany a nestárnoucí válečný veterán Babka. Druhou brázdu zezadu dirigovali Kifi s Frantou a před nimi radost rozdávali Bláža s Neťasem a Fuftem.
 
V samotném zápase jsme si neodpustili již tradiční první inkasovanou branku, kterou po brejku, nadvakrát dotlačil za Aldova záda soupeř. Na vyrovnání jsme ovšem nečekali dlouho. Po vybojovaném míčku se před brankou prosadil střeleckou formu naleznuvší Neťas. (1:1). Tento výsledek vydržel až do poločasu.
 
images-tempish.jpgDeloni i v druhé půli poctivě bránili a čekali na svoji přiležitost. Jedna z nich přišla po standardce, kdy se ke střele dostal Bláža a trefil naprosto přesně (2:1). Ani po vedoucí brance Deloni nepolevili a důsledně bránili svůj těžce vydobytý náskok. Když pak po další Blážově pumelici svítil, necelých 7min. před koncem, na „jumbotronu“ výsledek 3:1, vypadlo to pro nás více než nadějně.
 
Dvě a půl minuty před koncem pak přišla komplikace v podobě přísně posouzeného vyloučení našeho Demolition man(a) //čti Delonišnmena// Františka. Oslabení jsme ovšem odehráli velice zkušeně a soupeře jsme až na malé výjimky nepouštěli na Aldův dostřel. Kosmetické úpravy výsledku se soupeř přeci jen dočkal, když 3,5sec před koncem snížil po trmě vrmě před naší kasou (3:2).
 
Ani tak si ovšem Deloni vítězství v prvním 1/4finálovém matchi vzít nenechali a začali tak dobře souboj o vytoužené semifinále. Vyzdvihnout je třeba hru celého týmu, který výborně plnil taktické pokyny a především poté druhé lajny, která krom dobrého bránění nezapomněla ještě na střílení branek. Zvláště Fuft s Neťasem předvedli výrazný nadstandard, který je po včerejší zkušenosti příslibem i pro odvetný match. Ten sehrajeme příští středu od 19:40. Doufáme také, že nás opět přijdou podpořit naši věrní fanoušci MikiMončaPonča a Komy, kteří nás včera svou přítomností velice potěšili.