Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni vydřeli výhru nad STF Tempish 3:2 (2:1) v poslední minutě

logo-tempish-verze2.jpegAni poslední dubnovou středu se kolotoč harcovské ligy nezastavil. Tentokráte byla na programu první ¼ finálové matche. Delony tentokráte vyzval na souboj tým Tempish a nutno podotknout, že soupeř to byl urputný, běhavý a dobře organizovaný. Z tradiční sestavy nemohl dorazit Hondzek a Fuft, kteří měli pracovní povinnosti. Naopak tradičně nedorazili Pětimetr (toho času v Anglii) a také Pumpař (toho času zřejmě někde v putice J ).

 

Samotný zápas začal opatrně leč po úvodním oťukávání to byli Tempisháci, kdo vstřelili úvodní branku střetnutí. Deloni mohli vyrovnat z nařízeného trestného střílení, ale Neťas zřejmě doplatil na svoji mladickou nerozvážnost a tak se skóre neměnilo. I přes neproměněnou penaltu Deloni díky následné přesilovce získávali půdu pod nohama a výsledkem bylo vyrovnání, které vystřelil po dobré kombinaci s Dímkou, hezky mířenou ranou Džáva. Další gol na sebe nenechal dlouho čekat, Driketovu rozehrávku sklepl na střed pro Bogyho Pádlo, a Bogy zkušeně předložil Hanymu, který pošťouchl míček do poloodkryté svatyně. (2:1). V druhé půli se hra přelévala od branky k brance a oba brankáři předváděli své kvality. Pět minut pře koncem zůstal před naší brankou nekrytý útočník soupeře a střelou do víka srovnal skóre na 2:2.

 

Několik minut to s Delony nevypadalo dobře a Tempish tlačili a snažili se strhnout vítězství na svoji stranu. Deloni, ale i díky výborně chytajícímu Aldovi tlak přestáli a nakonec sami udeřili, když v nervydrásajícím závěru udeřil náš junior Neťas, který 26 vteřin před koncem rozhodl zápas a odčinil tak svoje nepovedené třestné střílení. Odstartoval tím pak bujaré veselí, které pokračovalo až do brzkých ranních hodin nejen v putice u Hrocha, ale také v báááru na kopečku.

 

Půlku šichty mají Deloni tedy za sebou, další pokračování nás čeka přístí středu na obvyklém místě ve 21:50!!