Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni vyhráli svoji skupinu – Deloni vs. La Viva 2:2 (1:1)

9. 3. 2012

Deloni, díky šestici srdcařů (Kifi, Pádlo, Déra, Fuft, Hany a Alda keeper) vybojovali v posledním matchi základní skupiny D remízu s týmem La Viva, která jim stačila k udržení prvního místa ve skupině.

 Speciální poděkování si zaslouží náš golmes Alda, který se hnal z Německa skoro 700km, aby stihnul náš match. Dorazil sice v 19:47 tzn. 7min po oficiálnim začátku matche, ale vzhledem k tomu, že jsme utkaní trochu pozdrželi mohlo se jít na věc.

 Soupeř se na nás připravil velice důkladně a měl k dispozici kompletní dvě lajny, naproti tomu Deloni neměli možnost vystřídat jediného hráče a tak jsme museli celý mač hecnout v pěti. Utkání začalo celkem nervózně, Deloni hráli dobře pozičně a soupeř vědom si své kvantitativní výhody do nás od samého začátku bušil. Přibližně v půlce prvního dějství zachyboval na středu Kifi a soupeř se přesně umístěnou střelou dostal do vedení. Deloni se pak nadechli k náporu, jenž vyústil ve 2min. vyloučení hráče La Vivy. Přesilovku jsme sehráli mazácky a po ose Déra -> Kifi -> Pádlo již neměl Fuft se zakončením do poloprázdné kasy problém. Tak skončila i první půle

 Do druhé půlky jsme nastoupili sebevědomě a po pár minutách se Déra (světe div se) rozeběhl a trefil přesně do víka 2:1. Ani Delonům však vedení nevydrželo dlouho. Davča krásně zpracoval poskakující míček pro útočníka soupeře a ten neuvěřitelnou haluz střelou ze vzduchu trefil přesně šibenici. Tahle střela byla pro Aldu fakt nechytatelná :-). Zbytek matche jsme už uhráli zkušeně s míčkem na hokejkách, neboť stav 2:2 nám i tak postačoval k vítězství ve skupině. Soupeř byl po závěrečném klaksonu nakonec taky spokojen, neboť krom toho, že mohl skupinu vyhrát, mohl v případě prohry skončit taky 4.

 První match letošního play off sehrajou Deloni 21.3 od 22:45 proti týmu se zajímavým názvem a to: Firepinguin Discopanda.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář