Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 4. 2011

Tak nám konečně začalo play off. Deloni nastoupili v prvním zápase osmifinále, stále ještě bez zraněného Dímy, a nezvěstného Sakaláče a Pětimetra proti týmu Žraloků.

Hned ze začátku střetnutí se snažili Démoni vzít otěže matche do svých rukou a asi poObrazek deseti vteřinách Džáva chytře nahodil před branku, a míček k překvapení všech zastavila až tyčka za brankářem žraloků. Ty se ovšem našeho nástupu nezalekli a o několik minut později oplatili stejnou mincí, když také nastřelili tyč naší svatyně. Na první gól se čekalo přibližně do půlky prvního poločasu, kdy Hany nahazoval míček do chumlu před bránu, kde šťastně trefil Pádla a bylo to 1:0. Branka vlila Démonův krev do žil a zanedlouho Bogen povedenou střelou sice ještě neskoroval, ale brankářem vyražený míček do strany uklidil z brankoviště do kasy opět Pádlo a bylo to 2:0. Co se Bogymu nepovedlo napoprvé zvládl o chvíli později, když díky dobrému forčekingu vybojoval míček a pěkně umístěnou střelou zvýšil na 3:0. 

Druhou půli začli náporem Žraloci, nicméně Alda keeper předvedl svůj standardní (velmi dobrý výkon) a držel soupeře na distanc. Když se pak ještě elegantně mezi nohama trefil Neťas(který jen tak mmch. Přišel pozdě, což má za rundu) bylo o osudu utkání téměř rozhodnuto. Pátý hřebíček do Žraločí rakve přidal pak dobře umístěnou střelou náš řízný obránce Džáva. Kosmetickou úpravu výsledku zajistil, tentokráte trápící se kanonýr Hondzek, kterému když to nepadalo do jedné kasy zkusil to aspoň na vlastní a zaznamenal tak exkluzivního owena a upravil tak na 5:1. Tímto výsledkem match také skončil a nám nezbývá než se těšit na odvetu, která se hraje za 14 dní a v niž budou Deloni usilovat o potvrzení výsledku z prvního zápasu a potvrzení tak svého postupu do čtvrtfinále letošního ročníku play off harcovské ligy. Takže 20.4. ve 21:50 všichni na halu ať je trochu atmosféra J