Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni zvládli odvetu, následně i penalty a jsou v semifinále!!!

26. 4. 2012

 

To co jsme si všichni přáli se nakonec povedlo. Deloni si po výsledku v odvetě 6:2 a 3:0sn zahrají potřetí, z posledních 4 let, semifinále „harcovky“(alias Krupič ligy).
 
Po nemastném a neslaném výkonu z minulého týdne, nastoupili poslední březnovou středu Deloni v kompletní sestavě k odvetnému matchi proti týmu Boobs & nipples. Od začátku jsme šli do všech soubojů naplno a i přesto, že jsme to byli my, kdo první inkasoval, stále jsme věřili, že je v našich silách střetnutí otočit. Výrazně nám k tomu napomohl důrazný průnik Dímy, který proběhl středem hřiště a tvrdou střelou mezi nohy brankáře srovnal. Další branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Bogen se trefil exkluzivně rovnou ze standartky a zanedlouho zvýšil Neťas na uklidňující poločasový výsledek 3:1.
 
Do druhého poločasu jsme vlétli plni odhodlání a výsledkem toho byly dva goly během prvního střídání jejichž autory byli Bláža a Fuft. Deloni nakonec přidali ještě 6. branku, načež kosmeticky upravil výsledek ještě soupeř, jenž zkorigoval na konečných 6:2. Tento výsledek tedy znamenal penaltový rozstřel. Za Delony mělo přijít na řadu následujicích 5 šutérů (Déra, Bláža, Dímis, Pádlo a trumf nakonec „Hráč“ Bogen ). Penalty začal tým Boobsů,ale protože Alda keeper první tři střelce vynuloval a naopak naši snajpři byli svými kličkami neomylní bylo už po třech sériích hotovo. Za přístup v celém zápase patří díky všem zúčastněný,neboť tento výkon již snesl opravdu přísná měřítka. Po zápase se pak část Delonů doprovázena pantátou Zelím a našimi věrnými fans (Mikinou a Komárem) odebrala nejprve do Hrocha a následně do Kebabu na Fügnerku.
 

Semifinálový match sehrají Deloni příští středu (2.5. čas bude upřesněn), proti vítězům loňského ročníku „harcovky“ Duracellům. Odvetné střetnutí je na programu o 14dní později (16.5.), neboť 9. se na Harcově koná rektorský den. Zápasy o medaile se pak budou hrát s určitostí 23.5., a proto prosím všechny Delony i jejich spřízněné duše,aby si na čtvrtek 24.5. zařídili ve svých robotách volno,neboť po medailovém matchi, ať již bude výsledek jakýkoliv, uspořádáme bujarou teamovou veselici, kde nebude vyloučeno žádné zlobení a oddávání se alkoholovým radovánkám.