Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni zvládli odvětu a jsou ve ¼finále – Deloni vs Firepenguin & Discopanda 5:0 (3:0)

ve středu 4.4.2012 se Delonní smečka seběhla k odvetnému 1/8finálovému matchi proti teamu hořících tučňáků & tancujících pand. Pro zranění se tentokráte omluvili „Hráč Bogen“, tucnak.jpgkterého pobolívala nožička (chudáček) a sám velký přestanovský David, jenž si „překvapivě“ autodestrukcí propíchl nožem ruku při opravě hokejky. Naopak po delší době jsme mohli přivítat navrátilce Noťase, kterej už naučil lolitky lyžovat, Džávu, který za námi konečně vážil cestu a ruskýho cara Dímu, kterýho konečně propustili z nočních robot na zavodě. (pro neználky Dímovi mateřštiny v továrně).

 
Samotný zápas začal svižně již ve druhé minutě jsme se mohli ujmout vedení leč akci na jeden dotek po ose Pádlo, Hany a Bláža zakončil Blažej jen střelou do břevna poloodkryté kasy. Obrovskou šanci měl pak Hany s Dímou, kdy rozhodčí již dokonce písknul gól,ale Hany se výrazně přihlásil o cenu fair play tím, že gól sám odvolal. Skóre, tedy zůstávalo dál 0:0.
 
Střelky se proto musel chopit Kifi a první zářez na pažbu zařídil svoji nekompromisní střelou z půlky. Druhá branka měla podobný scénář a úplně stejného střelce. (2:0) Jako třetí se v zápase prosadil další bek Džáva, kterej svoji střelu chytře skryl za probíhajícího beka a bylo to 3:0. Do kabin jsme mohli jit i za výraznějšího stavu, leč to by si musel asi Dímka pochcat ruce, protože jeho dvě jasné šance na prázdnou (popř. poloprázdnou) kasu gólem neskončily. Jestli v tom, byly nějaký další zájmy (munice, kapříci atd.) to ví asi jen sám Míťa, nýbrž jako podezřelé bych označil to, že po prvním poločase zamířil neomylně na střídačku soupeřů.
 
Druhou půlku si již Deloni hlídali výsledek a pro jistotu ještě po pěkných kombinacích přidali další dvě branky. Na konci kombinací byli v prvním případě Fuft a ve druhém Noťas. Vyzdvihnout je potřeba také spolehlivý výkon Aldy keepera, který předvedl několik výborných zákroků a je vidět, že forma začíná gradovat v pravý čas. Navíc už před zápasem Alda prorokoval, že pokud nehraje Déra, tak by dneska mohla být i nula vzadu..a měl pravdu chlapec! (holt každý máme svýho owena)!
 
V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat nemalému kotli fanoušků, v čele s Pumpařem Sakaláčem, jenž celý zápas hnal Delony dopředu. Další střetnutí, tentokráte už ¼ finále sehrajeme ve středu 18.4. proti týmu Boobs & Nipples, který překvapivě vyřadil favorizovaný tým Mrožků. Čas matche bude samozřejmě zavčasu upřesněn.