Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nemusí pršet, hlavně když kape – Deloni vs. Žraloci 1:0 (0:0) 2. zápas

21. 4. 2011

Tak máme za sebou odvetný zápas osmifinále proti týmu Žraloků.  Deloni v něm bez fanfár uhráli hubené vítězství 1:0. Mírným pozitivem je, že za dva zápasy osmifinále jsme si nechali dát pouze jeden gól a ten ještě vsítil neomylný snajpr v našich barvách Hondzek, leč do špatné kasy :-) Co se týká průběhu posledního zápasu, začněme třeba tím, že jako již tradičně se nedostavili Sakaláč a Pětimetr. Sakaláčovi zřejmě, jako již každou středu co hrajem, opět nečekaně přivezla cisterna benzín a naftu, takže to prostě nezvládl – má toho moc chlapec :-). Co se týká největšího z největších – tudíž 5metra, ten nevěříc ve vlastní schopnosti, raději si vyřídil florbalové hostování kdesi v Anglii, zřejmě aby se připravil na další boje a byl tím obávaným šutérém jako kdysi.

 

K zápasu ve zkratce. Do sestavy se nám po dlouhé odmlce způsobené zraněním vrátil řízný bek, servírující skákavé přihrávky - Dímka. Soupeř nás překvapil velmi dobrou a organizovanou defenzívou, podpořenou fantastickým výkonem brankáře, který po celý zápas držel Delony na uzdě. Žraloci měli dokonce několik nebezpečným brejků, nicméně ty bezpečně pochytal náš spolehlivý a dobře chytající keeper Alda. V útoku jsme zpálili mnoho velkých příležitostí za všechny jmenujme např. Neťasovu šanci na poloprázdnou kasu, nebo Fuftovo promarněné trestné střílení. Branky jsme se dočkali až v druhé půli po přečíslení 3 na 2, kdy Bogy rozehrál do pravého křídla na Pádla, jenž našel u druhé tyče číhajícího Hanyho a pro něj již nebyl problém děrovaný nesmysl dopravit do odkryté branky.

 

Do příštích střetnutí budeme ovšem muset notně přidat, neboť včerejší matný výkon by již rozhodně stačit nemusel. První ¼ finálové střetnutí sehrajeme příští již příští středu 27.4. Jméno soupeře nám zatím není známo, nicméně určitě to bude jeden z dvojice týmu STF Tempish, nebo Tvoje Máma.

zraloci.jpg