Jdi na obsah Jdi na menu
 


Playoff začalo: Deloni vs. Firepinguin Discopanda 8:2 (4:1)

22. 3. 2012

První jarní den začalo Delonům playoff 2012. Do cesty se nám postavil tým s bizardním názvem Firepinguin Discopanda. Ani tentokráte jsme se nesešli zdaleka kompletní. Na rekreační pobyt do Alp byli za spolehlivé výkony v sezóně naším vedením odesláni následující plejéři Džáva, Neťas a Kifi. Naopak letos zatím nepřesvědčuje Díma a tak ho místo nominace na zápas čekala noční šichta v práci. Snad mu tento jasný signál od manažera klubu otevře oči a Díma si konečně stanoví své priority! Co se týká Aldy (Babky), tak u něj už je to obehraná písnička – koleno poraněné za 1.sv. války stále ještě není v kondici na zápas,ale dle posledních informací již na něj začíná aspoň napadat a tak uvidíme jaká bude situace v následujících matchích.

 

K samotnému zápasu jsme se tedy sešli v 7 lidech (Pádlo, Hráč Bogen, Hany, Déra, Bláža, Fuft) a samozřejmě nesmíme opomenout naší jistotu v brance Aleše. Již před úvodním buly si Hany připravil speciální rituál na letošní playoff a všechny nás pod očima pomaloval válečnýma barvama (samozřejmě shodujícíma se s barvou dresů). Nutno dodat, že největší fešák z mančaftu byl náš nastávající otec – přestanovský David (alias pan Moula).

 

Zápas Deloni i v šesti lidech v poli zvládli celkem s přehledem, a oko diváka potěšili často hezkými kombinacemi, do kterých se zapojovala kompletní pětka na hřišti. Odrazem toho bylo 8 branek v soupeřově síti. Je vidět, že po fyzické stránce jsme připraveni na výbornou. Upozornil bych jen na dvě vyloučení (juník Blažej a Hráč Bogen) – klucii sazbu určitě znají. Co se týká odvety, ta je v plánu za 14 dní, čas bude ještě upřesněn.