Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po nelítostném boji jsme první semifinále prohráli 1:2 (1:1)

Ve středu 11. 5. se proti sobě v semifinále harcovské ligy postavili staří známí soupeři a to tým Delonů a Duracellů (dříve Mysh M.a.s.h). Před utkáním se očekával vyrovnaný boj plný osobních soubojů. Oproti minulým rokům, kdy byly šance na postup naprosto vyrovnané, byli letos mírným favoritem dvojutkání králící, kteří před sezonou velmi dobře doplnili kádr.

 

dura.jpgSamotné utkání začalo velmi zostra a šance se hned od úvodu střídaly na obou stranách. Deloni za svým soupeřem v ničem nezaostávali, přibrzdila je až přesilovka soupeře, ve které Duracellaci výborně rozběhali bránící čtveřici a do poloodkryté kasy vstřelili vedoucí branku. Deloni se ovšem nevzdali, zapnuli ještě na vyšší stupeň a soupeře často i přehrávali. Po ukázkové souhře Dímy s Hanym se míček dostal na střed k naprosto nekrytému Bogenovi a ten nádhernou střelou do šibenice rozjásal tribuny. Do konce první půle pak branka nepadla a tak poločas skončil 1:1.

 

Ze začátku druhého dějství se Delonům naskytla možnost přesilové hry, ale výsledkem byla jen Dérova střela do tyče a několik závarů, neboť výborně takticky bránící tým soupeře nám více nepovolil.  Poté se šance střídaly na obou stranách, králíci nám také zazvonili na tyč naší svatyně a postupem času bylo jasné, že kdo vstřelí branku, zvítězí. Stalo se tak 2 minuty před koncem, kdy jsme si špatně rozebrali standartku soupeře a ten nás přesně mířenou střelou potrestal 1:2.

 

Závěr utkání odehrál soupeř velice zkušeně a kromě jednoho velkého závaru se snažil držet míček v blízkosti naší branky, což se mu vesměs dařilo. První půlka semifinálové bitvy je tedy za námi, nicméně po dobrém výkonu rozhodně nepůjdeme do odvety s poraženeckou náladou (konec konců to my ani neumíme :-) a pokusíme se zvítězit a dovést match k trestným střílením. Odveta je na programu příští středu na obvyklém místě.