Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z 1. letošní schůze Deloní

 

         Dne 29. 9. 2008 se slavnostně uskutečnila první letošní schůze Deloní sebranky na tradičním místě, na naší, všemi vychvalované a obdivované základně U Hrocha. Bohužel, schůze byla poznamenána nízkou účastí, a proto jsme nepotvrdili pověst nás předcházející a k překvapení obsluhy nedošlo v průběhu schůze pivo ani zelená, jak tomu v případě našich posezení obvykle bývá. Sedmička statečných a doraživších tedy byla: Driketa, Džavor, Pádlo, Hans, Pětimetr, pozdě příchozí Prcek a Bába za barem.

 

            Největším otazníkem a prvotním bodem schůze byl post brankáře a funkce trenéra. Zatímco se splněním prvního úkolu můžeme být spokojeni, neboť se nám podařilo sehnat gólmana světové úrovně, který si zaslouží hrát pod hlavičkou Deloního týmu, pozice trenéra je stále otevřenou. Vedení klubu uvažuje o vypsání výběrového řízení, neboť vybraný kandidát Tomáš T. (z důvodu toho, aby nám nebyl „přetažen“ konkurencí neuvádím celé jméno ani vše říkající přezdívku) se stále rozhoduje. Jak nepředstavitelné pro všechny odborníky, neboť není lepšího týmu nežli týmu Deloního... Vrchol trenérské kariéry. Nedostižná meta většiny smrtelníků. No, snad se brzy rozhodne, abychom věděli, kolik rundiček nám to hodí (viz. dále).

 

            Druhý bod schůze byl prostý: „Co za co?“. Aneb pokuty a sankce. S přihlédnutím k minulé sezóně došlo k mírným úpravám sazebníku. Jen podotýkám, s okamžitou platností! Tak tedy:

            Malý prohřešek (vyloučení, neomluvený trénink, pozdní příchod na zápas...)

                        = malá runda

Velký prohřešek (vyloučení + obdržený gól, omluvená neúčast na zápase, nošení

 letošního dresu jindy než při zápase, samozranění, zranění spoluhráče...)

                   = velká runda

            Super prohřešek (ztráta dresu, přestup do jiného týmu...)

                        = sud piva (50l)

Zápisné pro nové hráče činí velkou rundu.

 

            Třetím bodem schůze bylo přerozdělení funkcí. Všemi oblíbeným a respektovaným kapitánem byl v tajném hlasování zvolen Pětimetr (3 hlasy), na záda mu ze svého kolečkového křesla dýchal Bába (2 hlasy) a vše sledoval již s notným odstupem Driketa

(1 hlas). Pětimetr byl tak postaven před lehké rozhodnutí. Čestnou roli kapitána přijmout a zaplatit tak rundičku, nebo odmítnout a zaplatit rundy dvě. Jako pravý Deloní srdcař funkci okamžitě přijal a k nelibosti ostatních členů Deloního týmu proběhla pouze jedna runda zelené.

 

            Během posledního bodu (diskuze) zazněl návrh, abychom se nově vyfotili. Tento návrh byl jednomyslně schválen. Dále byl odsouhlasen nákup sudu, jehož vypitím dodáme fotkám patřičnou autentičnost...

 

            Toliko k první letošní schůzi. Sportu zdar, Delonům zvlášť...

                                                                                                                      Pětimetr